Freelance Microsoft Office trainer

Als u op zoek bent naar een Microsoft Office trainer voor uw incompany MS Office cursus dan kan ik deze verzorgen.
De cursussen worden gegeven in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Harderwijk.

Wilt u meer weten over Windows, Word, Excel of PowerPoint?

Het doel van de trainingen die wij geven is om ervoor te zorgen dat u de mogelijkheden die MS Office biedt toe kunt passen om uw werkzaamheden te vergemakkelijken. Vaak kunnen de werkzaamheden op de computer sneller en makkelijker.
U krijgt meer inzicht hoe de bestanden waar u mee werkt zijn opgebouwd en leert ook zelf hoe u een Word brief of Excel bestand kunt opzetten.

Overzicht van de Microsoft Office trainingen

De trainingen worden gegeven voor de MS Office versies 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 en MS Office 365. De cursussen kunnen in-house op locatie worden gegeven.

Over Mirjam de Roo

In 2003 heb ik mijn HBO diploma gehaald voor de opleiding Hogere Informatica. Tijdens mijn afstuderen kwam ik er al snel achter dat ik het werken met computers wou combineren met het werken met mensen.
Na mijn studie heb ik 3 jaar bij een opleidingscentrum gewerkt als MS Office docent, daarnaast werkte ik ook op de cursusplanning.

Op 6 april 2007 heb ik Mirjam de Roo Office Training opgericht. Als trainer geef ik verschillende MS Office trainingen aan bedrijven en dit bevalt mij erg goed.


Periode Werkzaamheden
2007-heden Freelance MS Office docent
Bedrijven waarvoor ik training heb gegeven.
2003-2006 Microsoft Office docent en cursusplanning
1999-2003 HBO Opleiding Hogere Informatica

Motivatie

Wat mij aanspreekt in het geven van MS Office trainingen is het uitleggen en laten zien wat er allemaal kan met het computerprogramma. Ik kan ook genieten van de reacties van cursisten zoals 'Kan dat ook?', 'Dat is helemaal niet zo moeilijk als ik altijd dacht...'. Ook geniet er ik ervan als cursisten tijdens de training steeds enthousiaster worden over het werken met de computer.Microsoft Office cursussen

Maatwerk Office Trainingen


Contact opnemen? training@mirjamderoo.nl


Gevestigd in Apeldoorn (Gelderland)

Mirjam de Roo Office Training
Postbus 2415
7302 EP Apeldoorn
KvK:37132314
training@mirjamderoo.nl

Freelance docent Microsoft Office in Apeldoorn, als u voor uw bedrijf een officetraining wilt laten verzorgen kunt u een freelance MS Office trainer inhuren. De trainingen worden gegeven in Apeldoorn, Deventer en omgeving.